Turun Seudun Lemmikkituhkaamo tarjoaa edullisen ja lähellä sijaitsevan vaihtoehdon tuhkauspalvelulle koska lemmikkejä ei tarvitse pakastaa tai säilöä kuljetuksia varten. Tuhkaus suoritetaan viimeistään seuraavana päivänä lemmikin saapumisesta ja uurna on noudettavissa jo n. viikon kuluttua toimeksiannosta. Olemme erikoistuneet kaikkien lemmikkien tuhkaamiseen aina n. sataan kiloon saakka. Olemme käytettävissänne kaikissa tuhkaukseen liityvissä asioissa ja palvelemme Teitä ja lemmikkiänne aina yksilöllisesti ja kauniilla tavalla.

Toimitilamme ovat kodinomaiset ja rauhalliset ja usein lemmikinomistajat haluavat tuoda itse lemmikkinsä tuhkaamoon kuin viimeisenä palveluksena, tästä syystä toimimme ajanvarauksella.


Muistohuoneessa voitte viettää rauhassa yhteisen viimeisen hetken ennen tuhkaamista. Toimitiloissamme on mahdollista suorittaa myös lemmikin eutanasia. Ajatuksena on, että lemmikin jäljellä olevasta ajasta tehdään mahdollisimman hyvänlaatuista eikä lemmikkiä rasiteta turhaan.

        Huom ! Eutanasialle tulee varata aika ensin yhteistyöeläinlääkäreiltämme /         eläinlääkäreiltä jonka jälkeen ilmoitus tuhkaamoon sovitusta ajasta ja päivästä, kiitos.

        Kotivet, Ell Hanni Wienkoop p. 040-5351252

        Pieneläinklinikka Henri Hilden, Jalavatie 27, 20700 Turku P. 02-236 9996

        Ell Jutta Ahtiainen p. 040-7004584

       Ajanvarauksen peruuttaminen:
       Mikäli varattu aika peruutetaan, tulee se tehdä vuorokautta aikaisemmin (samana päivänä varattu aika        viimeistään kolme tuntia ennen).
       Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 30€

>

muistohuone

Noutopalvelumme noutaa lemmikkinne sopimuksista huolimatta kaikilta Turun lähialueella sijaitsevilta eläinlääkäreiltä/klinikoilta toiveenne mukaisesti.

Päivystyspalvelumme toimii joka päivä, silloinkin kun tarvitsette palveluamme iltaisin, viikonloppuisin tai juhlapyhinä.

Muistotuhkauksessa tuhkataan useampi lemmikki samaan aikaan ja tuhkaa ei oteta talteen, mutta se toimitetaan asianmukaisesti toimipaikkamme vieressä sijaitsevalle eläintenhautausmaalle.


Yksilötuhkauksen jälkeen tuhka toimitetaan uurnassa takaisin lemmikin omistajalle, noutoilmoitus tulee tekstiviestinä puhelimeenne.
Uurnien luovutus on n. kerran viikossa torstaisin klo 16.00-16.30. Toimitamme uurnan myös postikuljetuksena tai mahdollisuuksien mukaan suoraan kotiinne.

Turun Seudun Lemmikkituhkaamo